Färg och form

Vad krävs för att gå Allmän kurs, inriktning Färg och Form?

Några formella krav för att börja på allmän kurs finns inte. Om du har studerat på gymnasiet eller grundskola och avbrutit dina studier kan du komplettera dina tidigare studier genom att fortsätta på den nivå där du slutade. På Färg och Form kan du kombinera dina gymnasiegemensamma ämnen med bildskapande och arbeta med teckning och målning och form i till exempel tyger, ståltråd och lera.

foto från korridoren utanför Färg och formsalen

Du ansöker till Löftadalens folkhögskola genom vår digitala ansökan. Länkt till ansökan.

Sista ansökningsdagen är måndagen den 5 maj 2014!

Har du frågor om ansökan eller antagning, ta kontakt med mig :

Kristina Johansson, Studie- och yrkesvägledare kristina.b.johansson@regionhalland.se

Färg och form, en inriktning på Allmän kurs

För dig som vill kombinera gymnasiegemensamma ämnen med att utveckla din kreativitet och skaparlust. Vårt mål är att förena teoretiska studier med bild/formskapande i olika material och tekniker. Du får experimentera och hitta ditt eget uttryck.

Läs upp din behörighet på Allmän kurs, Löftadalens folkhögskola